Laatste nieuws

Het Laatste Nieuws voor alle deelnemers van Buiten Actief over de wekelijkse lessen. Kijk altijd vlak voordat je komt sporten op deze pagina. Bij te slecht weer (onweer, ijzel, storm) of te Warm weer  en/of te weinig deelname kan de les worden afgelast tot 1 uur voor aanvang van de les!!

(De maandag- en donderdagochtend Nordic Walking lessen starten vanaf:  Sauna- en Appartementen boerderij ’t Venne aan de Koopmansweg 2 in Lochem.)

Alle avondlessen starten in de winter op de Grote Markt voor ’t Stadhuus.


 

Beste deelnemers van alle loopgroepen van Buiten Actief: voor ieders veiligheid zijn er geen looptrainingen t/m 6 april. 

 


 

Voor t Goede Doel dicht bij huis: www.kanjersvoorkanjers.nl 

Op vrijdag 26 juni 2020 is de Kanjer Mountain Challenge in Italie. We beklimmen’ wandelend, fietsend en hardlopend een prachtige berg in Italie : de Passo di Gavia vanuit Bormio!

Bij Buiten Actief Lochem zijn er mogelijkheden om in groepsverband of individueel te trainen voor de Kanjer Mountain Challenge, op de Lochemse berg en Paasberg voor wandelaars, fietsers en hardlopers! 

Zeer binnenkort een leuke samenwerking met Top Motion Gelderland met en via Running Center Zutphen. Hardloopanalyse aan de hand van de Hudltechnique app zie https://www.hudl.com/products/technique

De Top Motion Running Lab geef je een heldere analyse over de (hard)loopbeweging. Aan de hand van de resultaten geven we jou gericht advies. De Top Motion Running Lab biedt jou een stevige basis om efficiënter te gaan lopen. De Running Lab geeft ook een indicatie waar bij jou een verhoogde kans aanwezig is op blessures. We meten namelijk ook de krachten die op jouw gewrichten komen. De bevinden komen in een uitgebreide rapportage te staan. Deze rapportage zullen we na de test met jou bespreken.

Buiten Actief deelnemers geef even door als je belangstelling hebt voor t bovenstaande!

Binnenkort ook een leuke samenwerking met Anne Eijsink van www.eijscoach.nl

De Wim Hof Methode is praktisch toepasbaar en dat zorgt ervoor dat we concrete resultaten kunnen boeken, namelijk:

  • Versterken van je fysieke en mentale gezondheid;
  • Het vergroten van je veerkracht;
  • Het bouwen aan gezonde gewoontes.

Meer informatie over Wim Hof Methode vind je op de website van Wim Hof.

Geef ook hier even aan als je belangstelling hebt voor 2 x 2,5 uur een Wim Hof Clinic van Anne Eijsink!