Laatste nieuws

Het Laatste Nieuws voor alle deelnemers van Buiten Actief over de wekelijkse lessen. Kijk altijd vlak voordat je komt sporten op deze pagina. Bij te slecht weer (onweer, ijzel, storm) of te Warm weer  en/of te weinig deelname kan de les worden afgelast tot 1 uur voor aanvang van de les!!

Maandag 23 november:

maandagochtend 9 uur en half 11 Nordic Walking vanaf ’t Venne.

half 2 – half 3: Nordic Walking vanaf de parkeerplaats van de Molle in Exel voor een route over landgoed Ampsen.

Dinsdagavond 24 november:

19.00-20.00: XCO Walking & Running vanaf de Grote Markt voor ’t Stadhuus

Woensdag 25 november: 

9.00-10.00: Outdoor Fitness: op de parkeerplaats van Holiday Sport, de Outdoor en Caravan winkel, vordenseweg 1, 7241SB  Lochem.

18.30 – 19.45 : Hardlooptraining verschillende tempo’s

Donderdag 26 november: 

10.30 – 11.30 : Nordic Walking (3-5 km) – Parkeerplaats van Hotel de Lochemseberg, Lochemseweg 42, 7244 RS  Lochem

Ik geef ook in 2-tallen en meerdere 2 tallen,  Personal trainingen op afspraak in Nordic Walking, Power Walking, Fitness Walk- of Run en Starten met hardlopen. Stuur me even een mailtje voor een afspraak.

Bij alle trainingen van te voren opgeven via de mail of app.  Trainingen zijn alleen op 1,5 meter met 4-tallen en tussen de 4-tallen een grote afstand zodat we GEEN groep vormen. 

Voor- en na de training ook op 1,5 meter met max. groepjes van 4 .

Verder gelden natuurlijk alle voorzorgmaatregelen die al van toepassing waren vanaf maart zoals:

  • als je niet fit bent niet naar een training komen
  • 5 minuten voor aanvang van een training aanwezig

Bewegen moet blijven want dat is een van de belangrijkste wapens in de strijd tegen het COVID-19 virus. Een goede conditie is belangrijk voor de weerstand. De activiteit van de Natural Killer cellen (NK-cellen), cellen die de virussen die binnenkomen “killen”, neemt toe door te gaan bewegen (Nieman et al., 2005). En dat is slechts één voorbeeld. Een actieve leefstijl is meer nodig dan ooit!


————————————————————————————————

Samenwerking met Top Motion Gelderland met en via Running Center Zutphen. Hardloopanalyse aan de hand van de Hudltechnique app zie https://www.hudl.com/products/technique

De Top Motion Running Lab geef je een heldere analyse over de (hard)loopbeweging. Aan de hand van de resultaten geven we jou gericht advies. De Top Motion Running Lab biedt jou een stevige basis om efficiënter te gaan lopen. De Running Lab geeft ook een indicatie waar bij jou een verhoogde kans aanwezig is op blessures. We meten namelijk ook de krachten die op jouw gewrichten komen. De bevinden komen in een uitgebreide rapportage te staan. Deze rapportage zullen we na de test met jou bespreken.

Buiten Actief deelnemers geef even door als je belangstelling hebt voor t bovenstaande!

Belangstelling voor de Wim Hof Methode??  met Anne Eijsink van www.eijscoach.nl

De Wim Hof Methode is praktisch toepasbaar en dat zorgt ervoor dat we concrete resultaten kunnen boeken, namelijk:

  • Versterken van je fysieke en mentale gezondheid;
  • Het vergroten van je veerkracht;
  • Het bouwen aan gezonde gewoontes.

Meer informatie over Wim Hof Methode vind je op de website van Wim Hof.

Geef ook hier even aan als je belangstelling hebt voor 2 x 2,5 uur een Wim Hof Clinic van Anne Eijsink!


Binnenkort Starten ook weer de heuvel trainingen voor de Kanjer Mountain Challenge volgend jaar  25 Juni 2021 hopelijk zie website:

www.stichtingkanjersvoorkanjers.nl

Kanjer Mountain Challenge: Klimmen voor Kanjers!

Lochem, 21 oktober 2020:

Bij Buiten Actief Lochem zijn we al begonnen met de heuveltrainingen op verschillende locaties in- en rondom Lochem en Barchem omdat deze voor alle wandelaars en hardlopers bijzonder conditie- en spierversterkend zijn. Ook zijn deze trainingen Corona Proof. Altijd opgeven van te voren via de mail of whatsapp. en we lopen in groepjes van 4 met daartussen ruime afstand en altijd onderling die 1,5 meter.