Laatste nieuws

Het Laatste Nieuws voor alle deelnemers van Buiten Actief over de wekelijkse lessen. Kijk altijd vlak voordat je komt sporten op deze pagina. Bij te slecht weer (onweer, ijzel, storm) of te weinig deelname kan de les worden afgelast tot 1 uur voor aanvang van de les!!

De maandag- en donderdagochtend Nordic Walking lessen starten vanaf:  Sauna- en Appartementen boerderij ’t Venne aan de Koopmansweg 2 in Lochem.

DEZE LES GAAT NIET DOOR!! Maandagmiddag 25 maart Start de Nordic Walking les om half 2 vanaf de kruising zandwegen: Maandagdijk en Muldersweg op t Stelkampsveld tussen Barchem en Borculo. DEZE LES GAAT NIET DOOR!!

Dinsdagavond 26 maart is er XCO Walking & Running les! Startlocatie: Hotel de Paasberg, te bereiken vanaf de Barchemseweg en Dr. Cartier van Disselweg.

Woensdag 27 maart start de Outdoor Fitness les vanaf Hotel de Paasberg om half 11.

Woensdagavond 27 maart Starten de hardloopgroepen vanaf de Grote Markt

Donderdagavond 28 maart Start de XCO les vanaf de Grote Markt voor t Stadhuus.

Vrijdag 29 maart  9 uur Sportief Wandelen/Yoga Walk op Stelkampsveld/Beekvliet. We starten om 9 uur op de kruising van de zandwegen: Maandagdijk en Muldersweg tussen Barchem en Borculo.

Zaterdag 30 maart:  8.30 uur vanaf Zwembad de Beemd:  Herstart to Run met Power Walk, slow running, yoga, pilates, lenigheids- en flexibiliteits oefeningen en veel loopscholing!

Zondag 31 maart hebben we een Heuvel training alleen voor de deelnemers van de Tristan Hoffman Challenge.

Voor t Goede Doel dicht bij huis: www.kanjersvoorkanjers.nl   gaan we ver weg de Berg op!!  www.tristanhoffmanchallege.nl

Op vrijdag 28 juni 2019 gaan we naar Lourdes in Zuid Frankrijk om de Col d’Aubisque te beklimmen, wandelend, hardlopend en Fietsend voor t Goede Doel de Kanjers voor Kanjers tijdens de Tristan Hoffman Challenge!

Wandel- en loop trainingen hiervoor op de Lochemseberg, Paaschberg en de Kale Berg in Barchem door Buiten Actief Lochem van Anja Sturris.